LEDENADMINISTRATIE

 

De eerste dienst die we aanbieden is de dienst WBE-Ledenadministratie. Wat houdt dit in?

Jachtbedrijf Nederland kan de volledige ledenadministratie van uw WBE voor uw verzorgen. Via een sterk beveiligde, eigen online omgeving op www.mijn-wbe.nl heeft u altijd inzicht in uw ledenbestand van uw WBE. Bij veranderingen daarin hoeft u enkel de door u ontvangen mutaties in deze ledenlijst te verwerken. Jachtbedrijf Nederland neemt u vervolgens alle verdere taken uit handen en verzorgt de volledige contributieheffing, inclusief eventuele incasso. Wij doen correct en zakelijk en uiteraard geheel conform uw eigen huishoudelijk reglement en statuten. De correspondentie die hiervoor nodig is nemen wij van A tot Z van u over. Leden ontvangen na betaling ook jaarlijks een gepersonaliseerde lidmaatschapspas waarmee het lidmaatschap van uw WBE aangetoond kan worden. Zoals u wellicht weet is het verplichte lidmaatschap van de WBE een van de nieuwe voorschriften die de Wet Natuurbescherming heeft gesteld. Dit lidmaatschap dient bij controle in het veld desgevraagd getoond te worden en is daarnaast nodig voor het aanvragen van de jachtakte.

Ledenpas 1          Ledenpas 2

Jachtbedrijf Nederland beschikt voor deze dienst over de speciaal hiervoor opgerichte Stichting Beheer Derdengelden Jachtbedrijf Nederland zodat uw contributiegelden altijd veilig zijn!

De voordelen van de module WBE-Ledenadministratie voor u op een rijtje:

• Online in beveiligde omgeving middels eigen pagina op www.mijn-wbe.nl

Toegankelijk voor bestuursleden middels two-factor authenticatie met eigen inlognaam en wachtwoordbeveiliging.

Altijd actueel en compleet inzicht in stand van zaken van betalingen.

Altijd duidelijke en af te drukken overzichten van ledenbestand, inclusief begunstigers, donateurs en andere zelf aan te brengen aanduidingen.

De volledige inning van contributiegelden en bijhorende correspondentie professioneel, zakelijk en accuraat uitbesteed.

Opgezet volgens eigen huishoudelijk reglement en statuten.

Jaarlijkse gepersonaliseerde lidmaatschapspas van uw WBE.

Veilig betalingsverkeer via Stichting Beheer Derdengelden Jachtbedrijf Nederland.

Nooit meer uw leden achter de jagersbroek zitten voor de betaling van uw contributie.

 

Nog meer uitbesteden?

Deze dienst is desgewenst ook uit te breiden naar het volledige debiteurenbeheer van uw WBE zodat ook inning van rekeningen voor jachthuur of andere zaken volledig door ons verzorgd kan worden. De kosten van een abonnement WBE-Ledenadministratie zijn afhankelijk van de grootte van uw WBE.

Interesse? Neem contact op met Jachtbedrijf Nederland voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

 Ter introductie van Jachtbedrijf Nederland hebben wij een interessante introductieaanbieding voor onze dienst Ledenadminstratie WBE voor u samengesteld. -Klik hier om deze introductieaanbieding te bekijken.