Tableauregistratie

Met het in werking treden van de Wet Natuurbescherming is per 1 januari 2017 elke jager of elke jachtcombinatie verplicht zijn afschotgegevens achteraf te registreren. Registratie van afschot draagt bij aan transparantie en levert daarnaast ook belangrijke input voor verdere beleidsontwikkeling. Deze registratie is echter niet voor iedereen altijd een even gemakkelijke of leuke opgave. Jachtbedrijf Nederland biedt deze jagers de helpende hand door deze registratie voor hen te verzorgen.

Op basis van een abonnement op de module Tableauregistratie verzorgt Jachtbedrijf Nederland deze verplichte registratie voor u. Jachtbedrijf Nederland werkt hiertoe met het Fauna Registratie Systeem (FRS). Enige wat u hoeft te doen is eenmalig uw inloggegevens voor het FRS aan ons doorgeven. Daarna kunt u onbeperkt na elke jachtdag eenvoudig uw tableau aan ons doorgeven op een manier die U past. U kunt ons uw tableau na afloop van de jacht telefonisch doorgeven, inspreken op de voicemail, via een sms of WhatsApp-bericht of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jachtbedrijf Nederland verzorgt vervolgens voor u de correcte invoer van uw data in het FRS en kan u, wanneer u dat wenst, maandelijks of per kwartaal via de reguliere post of e-mail een overzicht van de geregistreerde afschotgegevens sturen. Uiteraard is de privacy van uw gegevens gewaarborgd. Jachtbedrijf Nederland stelt zeer hoge eisen aan discretie en betrouwbaarheid.

Wilt u meer weten over deze dienst of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met Jachtbedrijf Nederland voor meer informatie.

Let op: De provincie Zuid-Holland werkt met het registratiesysteem DORA. Daardoor is onze module Tableauregistratie vooralsnog helaas niet beschikbaar in deze provincie. Wij werken eraan deze dienst ook in Zuid-Holland aan te kunnen bieden.

 

Ter introductie van Jachtbedrijf Nederland hebben wij een interessante introductieaanbieding voor onze dienst Tableauregistratie voor u samengesteld. Klik hier om deze introductieaanbieding te bekijken.