Voordeel houders WBE-Ledenpas 

 

Houders van de WBE-Ledenpas van Jachtbedrijf Nederland kunnen bij de volgende jacht- en outdoor gerelateerde zaken een interessant voordeel krijgen. Op deze manier heeft uw WBE u, naast een praktisch, professioneel en duurzaam lidmaatschapsbewijs, ook de mogelijkheid gegeven om leuke kortingen of speciale aanbiedingen te krijgen bij deze zaken.

Is uw wbe nog niet over gestapt naar de WBE-Ledenpas van Jachtbedrijf Nederland, maar heeft u wel interesse in deze aanbiedingen en kortingen? Wijs ze op onze mogelijkheden of laat ze contact met ons opnemen. Wij doen uw wbe graag een passende aanbieding. Wij zijn voortdurend bezig om het voordeel voor de houders van de WBE-Ledenpas verder uit te breiden en te verbreden. Het voordeel voor de leden van de aangesloten wbe's zal de komende tijd dus nog verder toenemen.

Heeft u een bedrijf wat gerelateerd is aan jacht- en outdoor en heeft u interesse in het aanbieden van korting of speciale acties aan de houders van de WBE-Ledenpas via deze pagina? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen graag contact met u op om over de mogelijkheden te spreken.

               

  Nieuwsbrief

Bent u houder van een WBE-Ledenpas en wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwe aanbieders van leuke acties? Meldt u zich dan hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief van Jachtbedrijf Nederland. Alle nieuw deelnemende bedrijven worden hierin aan u voorgesteld!

Aanmelden nieuwsbrief

 

Onze topaanbieders:

Klik op de banner voor meer informatie over deze topaanbieder! 

 


Experience Gamefarming

 Bedrijfsnaam:  Categorie:  Adres:  Postcode:  Plaats:  Contact via: Link:  Aanbieding:
 Experience Gamefarming  Reizen buitenland   Postbus 7  1800 AA  Alkmaar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.experiencegamefarming.nl   5% korting op de totale all-in reissom van uw reisgezelschap.

 Foto2


 Bedrijfsnaam:  Categorie:  Adres:  Postcode:  Plaats:  Contact via: Link:   Aanbieding:

 

             

 Ook topaanbieder worden en uw banner, bedrijfsnaam, contactgegevens, link en aanbieding voor de houders van een WBE-Ledenpas hier?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u graag alle informatie toe!

 


 Daarnaast krijgt u op vertoon van uw WBE-Ledenpas ook bij de volgende bedrijven een leuk voordeel, een aantrekkelijke korting of speciale aanbieding!

    Bedrijfsnaam: Categorie: Adres: Postcode: Plaats: Contact via: Link: Aanbieding:
 Dutch Steel Art Dutch Steelart Metalen kunstwerken Duifhuisstraat 2 (alleen ophalen) 5374 SB Schaijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Facebookpagina
€ 10,- korting op onze unieke, handgemaakte metalen kunstwerken zoals naamborden met afbeelding van een jager, dierenportretten en landschappen. Ook kunnen wij uw eigen idee uitwerken. Alles is 100% handwerk!
Cornelis Handcrafted by Cornelis Cadeau artikelen in hout Driemaster 46 3904 RL Veenendaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Facebookpagina Fraaie, handgemaakte en jachtgerelateerde interieurartikelen van hout. Ook ideaal als cadeau! Bij minimale besteding van € 30,- krijgt u 10% korting en een gratis handgemaakte kogelsleutelhanger. 
  Jachtmentor.nl  Dienstverlening Postbus 7   1800 AA  Alkmaar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.jachtmentor.nl Startende jagers met een WBE-Ledenpas kunnen zich inschrijven voor € 25,- ipv € 30,50
                 

 

 Vermeldingen van uw bedrijf en uw aanbieding voor houders van een WBE-Ledenpas kan op deze plek KOSTELOOS!