Voordeel houders WBE-Ledenpas 

 

Houders van de WBE-Ledenpas van Jachtbedrijf Nederland kunnen bij de volgende jacht- en outdoor gerelateerde zaken een interessant voordeel krijgen. Op deze manier heeft uw WBE u, naast een praktisch, professioneel en duurzaam lidmaatschapsbewijs, ook de mogelijkheid gegeven om leuke kortingen of speciale aanbiedingen te krijgen bij deze zaken.

Is uw wbe nog niet over gestapt naar de WBE-Ledenpas van Jachtbedrijf Nederland, maar heeft u wel interesse in deze aanbiedingen en kortingen? Wijs ze op onze mogelijkheden of laat ze contact met ons opnemen. Wij doen uw wbe graag een passende aanbieding. Wij zijn voortdurend bezig om het voordeel voor de houders van de WBE-Ledenpas verder uit te breiden en te verbreden. Het voordeel voor de leden van de aangesloten wbe's zal de komende tijd dus nog verder toenemen.

Heeft u een bedrijf wat gerelateerd is aan jacht- en outdoor en heeft u interesse in het aanbieden van korting of speciale acties aan de houders van de WBE-Ledenpas via deze pagina? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen graag contact met u op om over de mogelijkheden te spreken.

               

  Nieuwsbrief

Bent u houder van een WBE-Ledenpas en wilt u graag op de hoogte blijven van nieuwe aanbieders van leuke acties? Meldt u zich dan hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief van Jachtbedrijf Nederland. Alle nieuw deelnemende bedrijven worden hierin aan u voorgesteld!

Aanmelden nieuwsbrief

 

Onze topaanbieders:

Klik op de banner voor meer informatie over deze topaanbieder! 

 


Experience Gamefarming

Foto2

   Bedrijfsnaam:  Categorie:  Adres:  Postcode:  Plaats:  Contact via: Link:  Aanbieding:
image1.jpeg 2 Experience Gamefarming  Reizen buitenland  Postbus 7  1800 AA Alkmaar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
5% korting op de totale all-in reissom van uw reisgezelschap! (excl. vliegtickets)

 


 Bedrijfsnaam:  Categorie:  Adres:  Postcode:  Plaats:  Contact via: Link:   Aanbieding:

 

             

 Ook topaanbieder worden en uw banner, bedrijfsnaam, contactgegevens, link en aanbieding voor de houders van een WBE-Ledenpas hier?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u graag alle informatie toe!

 


 Daarnaast krijgt u op vertoon van uw WBE-Ledenpas ook bij de volgende bedrijven een leuk voordeel, een aantrekkelijke korting of speciale aanbieding!

 

    Bedrijfsnaam: Categorie: Adres: Postcode: Plaats: Contact via: Link: Aanbieding:
logo Jacht- en veldinrichting Jacht en outdoorartikelen Sluiskade 76 9581 JM Musselkanaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: +31 6 151 96 286 
www.jachtenveldinrichting.nl Houders van een WBE-Leden voordeelpas krijgen op vertoon ervan eenmalig 10% korting op het gehele assortiment. 
                 
 logo De Paander Speciaalzaak jacht en outdoor 
Spinnerstraat 29 
( = nieuw adres
m.i.v. 1-2-2021 )
7461 TV  Rijssen 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: +31 548-788530
www.depaander.nl  Volgt
                 
 logo Wapenhandel Janssen  Speciaalzaak jacht en schietsport  Tuinstraat 123 3901 RA Veenendaal 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: 0318-510069
www.wapenhandeljanssen.nl 
De specialist op het gebied van de jacht- en schietsport. Voor al uw munitie en wapens bent u bij ons aan het juiste adres. Houders van de WBE-Leden voordeelpas ontvangen bij ons 10% korting op onze kleding.
 
                 
logo Huntsman Crafts Cadeau artikelen Bogaardslaan 42 7339 AH  Ugchelen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: 06-13707725
Facebookpagina
Pashouders krijgen bij ons bij bestedingen boven de 25 euro, 5 % korting op diverse ambachtelijk vervaardigde producten zoals sleutelhangers en trofee planken. Alles op basis van natuurlijke materialen.
                 
logo Maralex Natuurlijk Wonen Tuinhuizen en natuurlijk wonen Rijksstraatweg 35 2988 BA  Ridderkerk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: 06-49499221
https://maralexbouw.nl/ Op vertoon van uw WBE-Leden voordeelpas krijgt u bij een minimale besteding bij ons van € 30,- een heerlijk potje wild kruiden gratis.
                 
 logo.png PvE Knives / Peter van Es Custom handmade knives Sperwerlaan 44  4143 AT Leerdam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. pve-knife.nl
Op vertoon van uw WBE-Leden voordeelpas krijgt u bij ons 10% korting op de aanschafprijs van een mes. Korting ook geldig bij een custom / door u zelf samengesteld mes.
                 
 Logo2 2 Animal Wildlife Creations Taxidermie Lange Maat 141 6932 AC Westervoort
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: 06-52452019
 
www.animalwildlifecreations.nl
Jongjagers: Eenmalig 15% korting op prepareren van eerste trofee bij een minimum besteding van € 350,00. Nieuwe jagers krijgen eenmalig 10% korting op een preparaat bij minimale besteding van € 500,00
                 
 Dutch Steel Art Dutch Steelart Metalen kunstwerken Duifhuisstraat 2 (alleen voor ophalen, verzenden kan ook) 5374 SB Schaijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Facebookpagina
€ 10,- korting op onze unieke, handgemaakte metalen kunstwerken zoals naamborden met afbeelding van een jager, dierenportretten en landschappen. Ook kunnen wij uw eigen idee uitwerken. Alles is 100% handwerk!
                 
Cornelis Handcrafted by Cornelis Cadeau artikelen in hout Driemaster 46 3904 RL Veenendaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Facebookpagina Fraaie, handgemaakte en jachtgerelateerde interieurartikelen van hout. Ook ideaal als cadeau! Bij minimale besteding van € 30,- krijgt u 10% korting en een gratis handgemaakte kogelsleutelhanger. 
                 
  Jachtmentor.nl  Dienstverlening Postbus 7   1800 AA  Alkmaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: 06-23085061
Jachtmentor.nl Startende jagers met een WBE-Ledenpas kunnen zich inschrijven voor € 25,- ipv € 30,50
                 

 

 Vermeldingen van uw bedrijf en uw aanbieding voor houders van een WBE-Ledenpas kan op deze plek KOSTELOOS!